Het was weer een prachtige show. Kampioenen gefeliciteerd.

Annie 79 zorgt voor een lach en 'n traan


Artikel verschenen in de editie week 11 van logo deUitkomst Regionale krant voor Graft-De Rijp, Beemster, Schermer en Zeevang.

Annie 79

Beemster - Kaasboederij en melkveebedrijf Groot uit Beemster heeft meegedaan met 2 koeien aan de Wintershow Noord-Holland. 'sMorgens stond Annie 79 1A in de sterke rubriek van oudere melkkoeien.

En Beemster Rosalie 938 1C in de rubriek middenklasse achter de latere kampioen en reservekampioen. 's Middags werd Annie 79 reservekampioen oudere melkkoeien. Deze prijs gaf Pieter-Jan en Linda Groot een lach en een traan omdat deze koe 2 jaar geleden op hun bedrijf is gekomen en Annie 79 van hun overleden vriend Trimco de Jonge was. Het bijzondere van deze dag was dat ook Peter Akkerman uit Beemster met Sonja 51 reservekampioen is geworden. Ook deze koe is 2 jaar geleden bij Peter op het bedrijf gekomen net als Annie 79. Beide koeien waren van hun overleden vriend Trimco de Jonge. Hij was een echte fokker van koeien en hield van keuringen en shows. Trimco was dus een fokker van 2 reservekampioenen, die nu op de bedrijven zijn van zijn "matties" Peter Akkerman en Pieter-Jan Groot.

Zoeken

Wijzigingen

sponsor rabobank