Het was weer een prachtige show. Kampioenen gefeliciteerd.

Fraaie dieren, gezellige show


Op woensdag 4 maart 2020 heeft de Wintershow Noord-Holland weer plaatsgevonden in de manege van de Wieringermeerruiters te Middenmeer. Het was weer een gezellige dag, waarop melkveehouders vanuit de gehele provincie weer hun fraaiste koeien aan de jury en het publiek toonden.

Wintershow NH 2020 21 Wintershow NH 2020 22

Voor meer foto's, klik HIER

De in totaal 77 koeien waren ingedeeld in 10 rubrieken. De dieren werden dit keer op vakkundige wijze beoordeeld door Gerrit de Groot en Lars van Loenhout, onder toezicht van arbiter Willem Dotinga. Mede dankzij de ringmeesters Marianne Bax en Mayra Schilder verliep alles in de ringen weer geordend en vlot, geheel volgens schema.

algemeen kampioen 2020

Sonja 58 van P. Akkerman werd Algemeen Kampioen.

's Middags waren alle kampioenen bekend (zie de uitslagen). Allen gefeliciteerd! Van alle dieren met een A1 plaatsing zijn fraaie foto's gemaakt door Els Korsten Fotografie.

Alle inzenders, sponsoren, standhouders en iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan het wederom tot een succes maken van deze Wintershow, enorm bedankt.

We hopen u allen volgend jaar weer te mogen ontmoeten op de Wintershow Noord-Holland op woensdag 3 maart 2021. Noteer de datum alvast in uw agenda!

Mocht u nog vragen of suggesties hebben, neem dan contact op met de secretaris.

Zoeken

Wijzigingen

sponsor rabobank