Het was weer een prachtige show. Kampioenen gefeliciteerd.

Fraaie dieren, gezellige show


Iets later dan gewoonlijk en onder bijna zomerse omstandigheden heeft op woensdag 20 april 2022 de Wintershow Noord-Holland weer plaatsgevonden in de manege van de Wieringermeerruiters te Middenmeer. Het was weer een gezellige dag, waarop melkveehouders vanuit de gehele provincie hun fraaiste koeien aan de jury en het publiek konden tonen.

De in totaal 64 koeien waren ingedeeld in 5 rubrieken. De dieren werden dit keer op vakkundige wijze beoordeeld door Gerrit de Groot en Lars van Loenhout, onder toezicht van arbiter Willem Dotinga. Mede dankzij de ringmeesters Joost Versluis en Veronique van Beek verliep alles in de ringen weer geordend en vlot, geheel volgens schema.

algemeen kampioen 2020

Carmen 5 van M. van der Eijk werd Algemeen Kampioen.

's Middags waren alle kampioenen bekend (zie de uitslagen). Allen gefeliciteerd!

Ook dit keer heeft Fleur Maartje de show weer prachtig weten te vatten in een groot aantal fraaie foto's.

Op de website van Veeteelt verscheen deze fraaie video-impressie van de show en keuring gemaakt door Harrie van Leeuwen.

Veeteelt maakte videobeelden van de uitgestelde Wintershow Noord-Holland in Middenmeer. Winst was er voor vaars Carmen 5. De stijlvol gebouwde Dylandochter was aan het einde van de dag de sterkste van bijna 70 deelnemers.
video keuring Wintershow NH 2022
Klik op de afbeelding hierboven om de video te starten.

Alle inzenders, sponsoren, standhouders en iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan het wederom tot een succes maken van deze Wintershow, enorm bedankt.

We hopen u allen volgend jaar weer te mogen ontmoeten op de Wintershow Noord-Holland op woensdag .. ........ 2023. Noteer de datum alvast in uw agenda!

Mocht u nog vragen of suggesties hebben, neem dan contact op met de secretaris.

Zoeken

Wijzigingen

sponsor rabobank